NeroPASS Yetkili Başvurusu

87 views
Adınız: Eren
STEAM_ID: STEAM_0:0:118580097
Oyun içi isminiz: NeroPASS
Kaç Yaşındasınız (Yaş limiti +15 Ve Pek Etkili Değildir.): 16
Oyun içi hiç ceza aldınızmı? (kick,ban,warn) : 1 Tane TrollRP 
Garry's Modda deneyim sahibi olduğunuz başka bir sunucu var mı? : Helper+ Ve SuperAdminlik
Evet ise bu Sunucuların isimleri: (Hayır ise bu soruyu es geçebilirsiniz) TeşkilatRP Ve NightmareRP
Sunucuda yol gösterici görevini üstlenebilir misiniz (Sunucuya ilk defa giren oyunculara MilitaryRP hakkında bilgi vermek gibi)?  : Tabiki'de
MilitaryRP hakkında bilgi dereceniz nedir ? (İyi, Orta, Az): Orta ve İyi arası
TAKIM'a başvurma gerekçeniz nedir?: Flepoch Birliğine katılmak isteğim tamamen bu sunucunun ve bu topluluğun gelişmesi amacıyla katılmak istememdir.
Haftada/günde kaç saat sunucumuzda olabilirsiniz ? : Hafta içleri saat 3 veya 4 gibi Girebilirim Hafta sonları saat 11 veya 13
Mikrafonunuz var mı(Olması tercih edilir) ? :Var
Takımımıza katıldıktan sonra oyunculara kibar ve sabırlı bir şekilde davranacağınıza söz veriyor musunuz ? : Evet Söz veriyorum
*Kısaca kendinden bahset. Seni diğer başvurulardan ayıran nedir ? :Ben Eren Erolgil ileride web tasarmcısı olmak gibi düşüncem var hatta öğrenebilirsem bu sunucuya daha güzel bir websitesi yapmak isterim.
TAKIM'a dahil olduğunda yapman gereken sorumlulukları kabul ediyormusun ? : Evet kabul ediyorum
Admin Menu kullandınız mı? Admin komutlarını ve menüyü ne derece biliyorsunuz ? (İyi, Orta, Az):  İyi derecede fakat psay csayleri felan bir tek onları bilmiyorum
Reply